Nagelsalon Danique
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nl
Nagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique - T: 06 - 58926535
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
E: info@nagelsalondanique.nl

Danique Reuser

Mijn naam is Danique Reuser, al van jongs af aan ligt mijn passie in uiterlijke verzorging. Altijd bezig met mijn nagels, haren en uiterlijk, waardoor ook anderen meer en meer vroegen of ik ze wilde helpen. Waardoor al snel duidelijk was welke richting ik op wilde, zo heb ik mijn opleiding tot haarstyliste en nagelstyliste succesvol afgerond. Op beide gebieden ben ik volledig gediplomeerd.

Ik werk enerzijds bij een kapsalon in Oss en heb mijn eigen bedrijf als Nagelsalon. Wilt u een afsrpaak, bel of mail mij even.

Acrylnagels zetten

Acryl is een samenstelling van liquid en poeder. Door een chemische reactie die plaatsvindt tussen de twee vormt het tot een uitharding uiteindelijk.

De uitharding van de acrylnagels is de chemische reactie van polymer(poeder) en de monomer (liquid). Deze mengen zich in elkaar waardoor de moleculen steeds meer bij elkaar komen. wanneer deze helemaal bij elkaar zijn en vast zitten hard het product uit. Het uitharden gaat van binnen nog 48 uur door.

Oddessy materialen voor Acrylnagels

Ik gebruik in de salon de poeder en liquid van Oddessy. In deze liquid zit het stofje EMA (ethyl methacrylaat), dit is een veilige stof en beschadigd het nagelbed niet. In veel acryl liquids zit het stofje MMA (methyl methacrylaat) dit stofje is erg gevaarlijk, het veroorzaakt allergische reacties en beschadigd de natuurlijke nagels. Dit word helaas veel gebruikt omdat dit product goedkoper is. Maar veel gevaarlijker voor je nagels maar ook voor je gezondheid, deze stof heeft een sterke, misselijk makende geur.

Acrylnagels zetten in stappen

Acrylnagels zetten uden

Voordat je acyl nagels gaat zetten moet je de natuurlijke nagel voorbereiden. Dit noemen we ook wel Prep de afkorting van het engelse woord preparation wat voorbereiding betekend. het voorbereiden bestaat uit

  • mini manicure
  • glans/ olien van de nagel verwijderen
  • oppervlakte nagel reinigen
  • de nagellagen van vocht onttrekken

Acryl voor nagelversteviging of nagel verlenging

Je kan dan de acryl op de natuurlijke nagels aanbrengen als een versteving van de nagel. Ook kan je met acryl de natuurlijke nagel verlengen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een sjabloon of een tip. Een tip kies je op maat van de nagel en lijmt deze eigenlijk op de natuurlijke nagel. Over de natuurlijke nagel en de tip zet je dan de acryl. bij een sjabloontje word deze om de vinger geplakt en maak je zelf de nagel en de lengte van acryl en bestaat de nagel uit een geheel stuk. Als de acryl op de nagels is uitgehard, werk je deze af om er een model in te vijlen en overig product weg te vijlen. Eventueel nog een gellak over de nagels te zetten. Als allerlaatste breng je nagelriemolie aan op de nagelriemen en verwen je de handen nog even met een kleine afsluitende massage met hand lotion.

Je kan alle kanten op met acryl nagels en laten zetten zoals je zelf ze wil hebben. Natuurlijke french, helemaal een kleur of een uitbundige nail art.

De nagels worden gemiddeld tussen de 3-4 weken na behandeld dit ligt aan de snelheid van de groei van de nagels. Dit gebeurt om de nagels weer verzorgd eruit te laten zien, de uitgroei van de nagels weer opgevuld word en de klant weer een ander kleurtje, printje of vorm kan kiezen  

 

Wil jij Acrylnagels laten zetten?
Mijn Nagelsalon zit in het dorpje Zeeland, klanten uit de regio Uden, Veghel, Schaijk en omliggende plaatsen mag ik graag verwelkomen.

Acrylnagels

acryl nagels

acryl french

acrylnagels zetten blauw

kleur acrylnagels zetten