Nagelsalon Danique
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nl
Nagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique - T: 06 - 58926535
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
E: info@nagelsalondanique.nl

Danique Reuser

Mijn naam is Danique Reuser, al van jongs af aan ligt mijn passie in uiterlijke verzorging. Altijd bezig met mijn nagels, haren en uiterlijk, waardoor ook anderen meer en meer vroegen of ik ze wilde helpen. Waardoor al snel duidelijk was welke richting ik op wilde, zo heb ik mijn opleiding tot haarstyliste en nagelstyliste succesvol afgerond. Op beide gebieden ben ik volledig gediplomeerd.

Ik werk enerzijds bij een kapsalon in Oss en heb mijn eigen bedrijf als Nagelsalon. Wilt u een afsrpaak, bel of mail mij even.

Gelnagels zetten

Gel is een ander soort product als acryl. Gel is een vloeibaar product wat klaar in het potje zit en je zelf niet meer hoeft te maken zoals bij acryl. Ook het verschil is dat gel moet uitharden in een Uv lamp en dus niet in de open lucht uithard.

Eigenlijk is gel ook een soort acryl alleen de samenvoeging van de producten is bij gel al in de fabriek gedaan waardoor het ook minder geurt. Gel is dan ook opgebouwd uit een acryl monomeer, oligomeer en foto-initatoren. de acryl monomeer zorgt er voor dat je gel vloeibaar is en je het niet meer hoeft samen te stellen uit een vloeibaar product en een poeder de oligomeer zorgen voor de hardheid en de glans van de nagel. de photo-initiatoren zorgt er voor dat de oligomeer en de acryl monomeer zich hechten aan elkaar in de uv lamp waardoor de gel gaat uitharden.

Gelnagels in stappen

Gelnagels zetten uden

Voordat je gel nagels gaat zetten moet je de natuurlijke nagel voorbereiden. Dit noemen we ook wel Prep de afkorting van het engelse woord preparation wat voorbereiding betekend.

Het voorbereiden bestaat uit,

  • mini manicure
  • glans/ olien van de nagel verwijderen
  • oppervlakte nagel reinigen
  • de nagellagen van vocht onttrekken

Aanbrengen van Gel op nagels

Bij gel nagels moet je voordat je de gel op gaat brengen eerst gel cleanser op de nagels aanbrengen. Daarna breng je een dun laagje de base gel aan en laat je deze in de lamp uitharden. Als dit allemaal gebeurt is kan je de gel gaan aanbrengen.

Je kan dan de gel nagels op de natuurlijke nagels aanbrengen als een versteviging van de nagel.

Ook kan je met Gel de natuurlijke nagel verlengen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een sjabloon of een tip. Een tip kies je op maat van de nagel en lijmt deze eigenlijk op de natuurlijke nagel. Over de natuurlijke nagel en de tip zet je dan de Gel. bij een sjabloontje word deze om de vinger geplakt en maak je zelf de nagel en de lengte van Gel en bestaat de nagel uit een geheel stuk. Alle nagels moeten na elk laagje gel in de lamp om de gel te laten uitharden. Als de Gel nagels allemaal goed zijn uitgehard in de lamp verwijder je het plak laagje met gel cleanser. Dan werk je de nagels af om er een model in te vijlen en overig product weg te vijlen. Eventueel nog een gellak over de nagels te zetten. Als allerlaatste breng je nagelriemolie aan op de nagelriemen en verwen je de handen nog even met een kleine afsluitende massage met hand lotion.

Je kan alle kanten op met Gel nagels en laten zetten zoals je zelf ze wil hebben. Natuurlijke french, helemaal een kleur of een uitbundige nail art.

De nagels worden gemiddeld tussen de 3-4 weken na behandeld dit ligt aan de snelheid van de groei van de nagels.

Dit gebeurt om de nagels weer verzorgd eruit te laten zien, de uitgroei van de nagels weer opgevuld word en de klant weer een ander kleurtje, printje of vorm kan kiezen  

 

Wil jij gelnagels laten zetten?
Mijn Nagelsalon zit in het dorpje Zeeland, klanten uit de regio Uden, Veghel, Schaijk en omliggende plaatsen mag ik graag verwelkomen.

Gelnagels zetten

gelnagels zetten french

Gelnagels zetten nailart