Nagelsalon Danique
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nl
Nagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique - T: 06 - 58926535
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
E: info@nagelsalondanique.nl

Danique Reuser

Mijn naam is Danique Reuser, al van jongs af aan ligt mijn passie in uiterlijke verzorging. Altijd bezig met mijn nagels, haren en uiterlijk, waardoor ook anderen meer en meer vroegen of ik ze wilde helpen. Waardoor al snel duidelijk was welke richting ik op wilde, zo heb ik mijn opleiding tot haarstyliste en nagelstyliste succesvol afgerond. Op beide gebieden ben ik volledig gediplomeerd.

Ik werk enerzijds bij een kapsalon in Oss en heb mijn eigen bedrijf als Nagelsalon. Wilt u een afsrpaak, bel of mail mij even.

Nagelbijters

Acrylnagels voor nagelbijters

Er zijn wereldwijd 600 miljoen nagelbijters.

Het is een soort gewoonte geworden voor veel mensen. Vooral als ze zich vervelen, zenuwachtig, film kijken of gewoon zonder dat ze het door hebben bijten mensen nagels.

Veel schamen zich dan ook vaak voor hun handen, deze zien er vaak onverzorgd en niet mooi uit. sommige gaan automatisch hun handen verstoppen zodat andere het niet kunnen zien. Maar toch, je handen zijn je visite kaartje en wil je deze met een fijn gevoel op tafel kunnen leggen of iemand de hand kunnen schudden zonder je ervoor te schamen.

Mooie nagels voor nagelbijters door acrylnagelsacrylnagels nagelbijter

Ook jij, als nagelbijter, kan mooie nagels en verzorgde handen krijgen!

Een nagelbijtersbehandeling om je handen er weer verzorgt uit te laten zien. de behandeling is verdeeld over 5 weken

  • week 1 nieuwe set acrylnagels
  • week 2 bijvijlen
  • week 3 nabehandeling
  • week 4 bijvijlen
  • week 5 nabehandeling

Bij de eerst behandeling(nieuwe set) wordt er een laagje acyrl aangebracht met een kleine verlening dat de nagels er mooi natuurlijk uitzien, dit kan zowel voor mannen als vrouwen. Bij de vrouwen kan hier een kleurtje of glans laagje overheen dat het er nog wat meer vrouwelijk eruit ziet. Bij mannen hoeft hier niks over heen dus gaan de nagels niet glanzen waardoor het er natuurlijk uit ziet en net lijkt of er niks op zit.

Bij de twee de behandeling(bijvijlen) worden de nagels van de eerste behandeling bij gevijld dat er nergens een hoekje of haalt je aan zit waar de klant de nijging kan krijgen om ergens toch te gaan bijten.

Bij de derde behandeling(nabehandeling) word er een laagje acryl van de eerste behandeling eraf gevijld en daarna weer bijgewerkt met acryl dat dit weer mooi vanaf de nagelriemen tot aan de vrije rand er netjes uit ziet.

De vierde en vijfde behandeling zijn gelijk aan de tweede en derde behandeling.

Na deze vijf weken zijn je nagels gegroeid en heb je ze tussendoor goed verzorgt waardoor ze er al een stuk verzorgder eruit zien

 

Wil jij als nagelbijter acrylnagels laten zetten?
Mijn Nagelsalon zit in het dorpje Zeeland, klanten uit de regio Uden, Veghel, Schaijk en omliggende plaatsen mag ik graag verwelkomen.

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen hoe het is om mooie nagels te hebben, zei ik laatst tegen een vriendin. Als ik naar mijn handen kijk word ik iedere keer
herinnerd aan de verschrikkelijke gewoonte van nagelbijten. Ik schaam mij ervoor om mijn handen te tonen en stop ze in gezelschap het liefst weg.

Allerlei tips heb ik opgevolgd en middeltjes geprobeerd, maar helaas zonder resultaat. Ik was nogal sceptisch toen deze vriendin mij vertelde over
de mogelijke oplossing, acrylnagels.

Zij bracht mij in contact met Nagelsalon Danique en sinds enige tijd verzorgt zij mijn nagels, een stapsgewijs proces, zo legt Danique uit,
met als uiteindelijk resultaat mooie nagels. Voor mij betekent het hebben van nagels veel meer, ik voel me vrouwelijker en het geeft
weer zelfvertrouwen om mijn handen te laten zien.

 

Denk je nu, zou dat iets voor mij kunnen zijn?....twijfel niet langer en maak een afspraak! 

Bernadette