Nagelsalon Danique
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nl
Nagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique - T: 06 - 58926535
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
E: info@nagelsalondanique.nl

Danique Reuser

Mijn naam is Danique Reuser, al van jongs af aan ligt mijn passie in uiterlijke verzorging. Altijd bezig met mijn nagels, haren en uiterlijk, waardoor ook anderen meer en meer vroegen of ik ze wilde helpen. Waardoor al snel duidelijk was welke richting ik op wilde, zo heb ik mijn opleiding tot haarstyliste en nagelstyliste succesvol afgerond. Op beide gebieden ben ik volledig gediplomeerd.

Ik werk enerzijds bij een kapsalon in Oss en heb mijn eigen bedrijf als Nagelsalon. Wilt u een afsrpaak, bel of mail mij even.

Nagelstudio MillNagelstudio Mill 

Nagelstudio Mill, is dat wat je hebt gezocht? Wil jij je lekker laten verwennen en mooie gelnagels of acrylnagels laten zetten.  Bij een nagelstudio in de buurt van Mill. Zoek dan niet verder, je bent bij nagelsalon Danique aan het juiste adres voor acrylnagels zetten, gelnagels zetten of een manicure. Ik zit in Zeeland, jouw regio. Gewoon lekker dichtbij om je nagels te laten verzorgen en je een ware beleving te bezorgen.

 

Gediplomeerd nagelstyliste

Als gediplomeerd nagelstyliste richt ik mij op Mill en kun je bij mij terecht voor verschillende behandelingen. Van een manicure tot het zetten van acrylnagels of gelnagels. Bij Nagelsalon Danique in het dorpje Zeeland net buiten Mill ben je van harte welkom. Bel of mail me even voor een afspraak.

 

Nagelstyliste Mill

Danique is een gediplomeerd nagelstyliste.  Gericht op uiterlijke verzorging van jouw nagels. Ik vind dat een manicure behandeling, het zetten van acryl- of gelnagels een ware beleving dient te zijn. Een moment voor jezelf.

Even genieten puur voor jezelf.  Jij wilt als vrouw mooie nagels hebben. Dat is één, ik wil je een beleving geven. Mooie nagels gecombineerd met persoonlijke aandacht en kwaliteit in zetten maken de behandeling een ware verwennerij waar je weken plezier van hebt. Ik wil je graag deze beleving laten ervaren.

Wil jij mooie acrylnagels of gelnagels laten zetten nabij Mill? Bij een nagelstudio met aandacht voor jou, neem dan contact op met Nagelsalon Danique in Zeeland (net buiten Mill). 

Wil je meer weten over;

 

Wil je direct een afspraak maken bij jou nagelstudio vlakbij Mill, neem dan gewoon even contact op.

 

Nagelstudio Mill, vraag nagelstyliste Danique in Zeeland. Ervaar de beleving, even een momentje voor jezelf en je handen?