Nagelsalon Danique
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nl
Nagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique - T: 06 - 58926535
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
E: info@nagelsalondanique.nl

Danique Reuser

Mijn naam is Danique Reuser, al van jongs af aan ligt mijn passie in uiterlijke verzorging. Altijd bezig met mijn nagels, haren en uiterlijk, waardoor ook anderen meer en meer vroegen of ik ze wilde helpen. Waardoor al snel duidelijk was welke richting ik op wilde, zo heb ik mijn opleiding tot haarstyliste en nagelstyliste succesvol afgerond. Op beide gebieden ben ik volledig gediplomeerd.

Ik werk enerzijds bij een kapsalon in Oss en heb mijn eigen bedrijf als Nagelsalon. Wilt u een afsrpaak, bel of mail mij even.

Nagelstudio UdenNagelstudio Uden 

Bent je op zoek naar nagelstudio Uden? Een nagelstudio in de regio, lekker dichtbij om je nagels te laten verzorgen. Van manicure tot het zetten van acrylnagels of gelnagels. Bij Nagelsalon Danique in het dorpje Zeeland net buiten Uden ben je aan het juiste adres. 

Een nagelstudio gericht op beleving

Danique is een uiterst profesionele nagelstyliste gericht op uiterlijke verzorging met passie voor nagels. Iedere manicure of het zetten van acryl- of gelnagels moet een beleving zijn vind zij. Als vrouw is het hebben van mooie nagels één, in combinatie met persoonlijke aandacht en kwaliteit in zetten is het een verwennerij waar je weken plezier van hebt. Nagelsalon Danique wil je graag deze beleving laten ervaren.

Wil jij nagels laten zetten in de buurt van Uden bij een nagelstudio met aandacht voor jou, dan ben je bij Nagelsalon Danique in Zeeland (net buiten Uden) op je plaats. 

Wil je meer weten over;

 

Wil je direct een afspraak maken bij jou nagelstudio in de buurt van Uden, neem dan gewoon even contact op.

 

 

Nagelstudio Uden, Zeeland, Schaijk en omstreken gezocht met persoonlijke aandacht voor jezelf en je handen?