Nagelsalon Danique
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nl
Nagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique

Vogelwikke 7
5411 GR  Zeeland

T: 06 - 58926535
E: info@nagelsalondanique.nlNagelsalon Danique - T: 06 - 58926535
Vogelwikke 7, 5411 GR  Zeeland
E: info@nagelsalondanique.nl

Danique Reuser

Mijn naam is Danique Reuser, al van jongs af aan ligt mijn passie in uiterlijke verzorging. Altijd bezig met mijn nagels, haren en uiterlijk, waardoor ook anderen meer en meer vroegen of ik ze wilde helpen. Waardoor al snel duidelijk was welke richting ik op wilde, zo heb ik mijn opleiding tot haarstyliste en nagelstyliste succesvol afgerond. Op beide gebieden ben ik volledig gediplomeerd.

Ik werk enerzijds bij een kapsalon in Oss en heb mijn eigen bedrijf als Nagelsalon. Wilt u een afsrpaak, bel of mail mij even.

Nagelstudio LangenboomNagelstudio Langenboom 

Zoek jij op Nagelstudio Langenboom? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor acrylnagels zetten, gelnagels zetten of een manicure. Nagelsalon Danique is een nagelstudio in jouw regio, lekker dichtbij om je nagels te laten verzorgen.

 

Gediplomeerd nagelstyliste

Als gediplomeerd nagelstyliste kun je bij mij terecht van manicure tot het zetten van acrylnagels of gelnagels. Bij Nagelsalon Danique in het dorpje Zeeland net buiten Langenboom ben je van harte welkom. Bel of mail me even voor het maken van een afspraak.

 

Nagelstyliste Langenboom voor een beleving

Danique is een uiterst profesionele nagelstyliste gericht op uiterlijke verzorging met passie voor nagels. Ik vind dat iedere manicure, zetten van acryl- of gelnagels moet een beleving voor je moet zijn. Een moment voor jezelf, even genieten. Als vrouw is het hebben van mooie nagels één, in combinatie met persoonlijke aandacht en kwaliteit in zetten is het een verwennerij waar je weken plezier van hebt. Nagelsalon Danique wil je graag deze beleving laten ervaren.

Wil jij acrylnagels of gelnagels laten zetten in de buurt van Langenboom? Bij een nagelstudio met aandacht voor jou, dan ben je bij Nagelsalon Danique in Zeeland (net buiten Langenboom) op je plaats. 

Wil je meer weten over;

 

Wil je direct een afspraak maken bij jou nagelstudio nabij Langenboom, neem dan gewoon even contact op.

 

Nagelstudio Langenboom, vraag nagelstyliste Danique in Zeeland voor een ware beleving met persoonlijke aandacht voor jou en je handen?